Annons
AnnonsHey there photo booth!


ellenhej

Fasen, nästan glömt hur photo booth funkar alltså. Lovar, jag tänker inte spola tillbaka tiden och börja med det igen, ville mest bara göra ett undantag och säga hej. Fått höra att jag visar mig för lite. Degat runt i min stora safariskjorta och blå denim idag. Gått en promenad, ätit frukost utomhus, målat naglarna, undvikt Göteborgsvarvet och bara tagit det lugnt.. Missar kvällens 90-tals fest då jag behöver just precis det här, ta dagen som den kommer. Huvudet som spökar som vanligt.. Puss på er, ha en fin kväll.

ellenhejhej

Annons

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar