Annons
AnnonsBara-äta-mat-dagen


bonerochbagels-ellen-claesson

Idag äter vi bara massa god mat – Började dagen på Böner & Bagels. Så grymt att bo granne med Göteborgs godaste bagels. Solen tittade fram, vinden var ljummen och det var en riktigt go stund. Nu blir det Foodora och en tryffelpasta på det.

Annons

Mat är fan livet va. Taggad på en ny vecka med träning och fokus på jobb!

ellen-chic

Orkade inte riktigt styra upp mig idag så collagetröjan fick sällskap av min mysa-runt-hemma-kofta. Lite så en Söndagsoutfit får se ut tycker jag. Jag vet att jag har sagt att jag hatar Söndagar innan, men jag har faktiskt haft en väldigt bra sådan idag. Tackar för det.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar