Annons
AnnonsNy vecka i stor skjorta!


ellenclaesson-chic

Ny vecka, ännu en stressig morgon och en för tråkig garderob (dags att köra en runda på stan snart). Vet inte vad det är med mig på morgonen just nu, kanske är man i behov av semester.. Mina stora skjortor räddar varje morgon och mina slip-in från Acne har verkligen blivit väl använda.

Annars – Karin tyckte det var extra fint att fota vid kissfläcken idag, det 24 grader ute och jag ska köra kjolpremiär imorgon. Nu blir det matlagning och sedan en PW eftersom jag missade kvällens gympass.

Skjorta H&M trend, jeans Filippa K, slip in Acne, solglasögon Saint Laurant, trench Zara. 

Annons
TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar