AnnonsSommar med Wakakuu!


wakakuu-petra-caroline-fanny bubbel-wakakuu-ellenhanna IMG_1190hanna-wakakuucaroline-semra-wakakuuwakakuu-ellenIMG_1250wakakuu-hanna

I Fredags hade jag och Hanna bjudit in ett gäng tjejer till Wakakuu i Hovås, en utav våra favoritbutiker här i Göteborg. Vi hade tema midsommar, så på bordet stod det midsommarmat och vi band våra egna midsommarkransar.

Annons

Därefter gick vi all in på shopping, Wakakuu har nämligen alla våra favoritmärken. Vi rundade tillslut av kvällen med trerätters middag på Lipp i Göteborg, följt utav dans på Port du soleil. Vaknade upp på Hotell Bellora, älskade lilla hotell, och startade dagen med deras goda frukost. Magisk kväll, tack alla som gjorde kvällen!

hotell-bellora-wakakuu-ellenfrukost

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar