Annons
AnnonsVeckans – On my mind!


onmymindFaktum är, att jag har pratat väldigt mycket om alla dessa tre plagg det senaste. Klänning från Rodebjer som jag har skrivit om bland annat här, är fortfarande on my mind. Men nu har jag helt ramat in mig på den rosa! Betydligt mycket roligare.

Annons

Skorna från Opening Cermony har jag nog trånat efter i snart ett år, verkligen dags att slå till med andra ord. Och sist men inte minst, stickat från Acne. Jag slår till på två stycken per år och dom tycks alltid vara mina bästa köp. Den här grå/blå nyansen var ju verkligen SÅ fin.

I’ve been taking about these pieces for a while now. The dress from Rodebjer, the shoes from Opening Cermony and knits from Acne. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar