Annons
AnnonsI’m back!


filippak-ellenclaesson

Ledsen för min frånvaro den senaste veckan! Jag är snart färdig med att pendla tre timmar varje dag, så då blir allt mycket lättare hoppas jag. Dessutom väntar fyra veckors semester, vilket inte kunde komma mer lämpligt.

Annons

Jag har inte haft semester på ett år.. Så jag behöver verkligen mina fyra väl värda veckor. Vill ni veta vad jag ska göra näst? Eftersom jag har sagt upp mig.. Kanske dags att berätta till helgen..

So sorry for my silence here! I just have three weeks left at my current job and then I have four weeks of vacation. I need this vacation so bad right now! And maybe you want to know my job plan after summer? Maybe I will tell you this weekend.. 

Old knit from Weekday, skirt from Filippa K – On sale Here at Wakakuu and Stan Smiths. 

ellenclaesson-filippak-wakakuu

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar