AnnonsEn sista AW


vinci-ellenclaesson1vinci-ellenclaesson

Idag hade vi min sista AW. Jag fick äran att välja restaurang och valde min favorit – Vinci. Sedan jag bodde i Borås och lång tid tillbaka, har det varit mitt absoluta favorit-hak. Jag kan sakna ett ställe som Vinci nu när jag bor i Göteborg.

Annons

Det har blivit ett personligt hak som jag har extremt mycket minnen till, och som dessutom har fantastisk mat och dryck.

Men om jag ska bli lite sentimental, satan i gatan vad ont det gör att lämna så fina kollegor. Dem har fått mig växa så mycket, dem har lärt mig så mycket, dem har stöttat i livet och dem har lyssnat – Men viktigast av allt, dem har fått mig skratta, varje dag! Nu är tårarna nära..

När jag började för två år sedan trodde jag att resan skulle bli längre än vad den nu blev, jag har lärt mig så mycket om mig själv, vuxit och insett hur mycket jag kräver utmaning och utveckling. Jag måste få utrymme för min kreativitet och lära mig branschen ur ett annat perspektiv. Och för er nyfikna, min nästa resa fortsätter på Twist & Tango! Fantastiskt spännande och kul!

vinci-ellenclaesson2vinci-ellenclaesson3

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar