AnnonsMåndagens enkla kläder


ellenclaessonIMG_8297isabelmarant-ellenclaesson

Byxor Isabel Marant Étoile (tyvärr slutsålda hos Wakakuu nu, men spana in allt annat fint), tshirt och skjort-jacka Gina Tricot och väska Mumu.

Kändes lite konstigt att gå till jobbet i morse, hade nästan kommit in i semesterlunken.

Annons

Men nästa vecka är det dags, så bara att köra på sista två veckorna. Efter jobbet spanade jag in rean som jag inte hunnit med, kom hem tomhänt och sprang istället och hämtade ut min första höstjacka som jag hade beställt. Ska visa er snart, den är en d r ö m, i mina ögon..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar