Annons
AnnonsLeopard on my mind!


onmymind

Ja, det är väl så, att en leopardrock är ett måste denna hösten. Efter att Ganni tömde sitt lager på nolltid så kommer nu H&M med en liknande, även den superfin och som jag tänker slå till på. Hade inte tackat nej till Céline-väskan och hatten från Rag & Bone.

Annons

Måste skaffa mig en hatt!!

A leopard coat is a must this fall. Ganni emptied the warehouse at no time and H&M will finally come with a similar and I really need it! Wouldn’t mind this bag from Céline and this hat from Rag & Bone. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar