AnnonsPå tal om..


isabelmarantétoile

.. Isabel Marant Étoile, som min nya jacka kommer ifrån.. Jag får inte nog! Är helt besatt i jackan ovan, och tro fasen att den finns i en längre version hos Wakakuu. Kan man slå till på två höstjackor innan semestern ens börjat? Haha..

Jag är så trött varenda vaken sekund just nu. Kroppen och sinnet (jobba heltid, pendla och jobba kvällar), börjar helt klart märka av att jag inte haft ledigt på ett helt år. Inte en enda jävla weekend har jag fått. HA, vad säger man, ska fira livet nästa vecka! Ska fira livet så väl att jag sticker ner till min favoritstad – Köpenhamn! Och imorgon, då bokas Spanien!

Jag kommer älska mitt nya liv i höst.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar