AnnonsTaco night


ellentacostacostequilatacostequilaa

Något jag älskar är tacos! Sedan Tacos & Tequila öppnade i Göteborg på Tredjelånggatan har jag varit där ett aaaantal gånger. Ibland bara för margaritas eller öl, ibland för den fantastiskt goda maten.

Annons

Och jag älskar att hänga här på vardagar, avslappnat, skön miljö och underbara personal. Igår testade jag fish-taco, vilket blev min nya favorit. Nam nam vad gott.

I’m a fan of tacos and since Tacos & Tequila opened in Gothenburg I’ve been there a several times. Sometimes just for margaritas or beer, sometimes for the fantastic food. Yesterday I tried fish-taco, my new favorite! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar