AnnonsChunky Hoops


janekoenig-ellenclaesson

Om ni spanade in min sida i Chic sist (missa inte det nya numret som kommer ut 19 juli) så såg ni

Annons

dessa örhängen från Jane Koenig där. Nu äntligen har jag dem i min samling! Är helt galen örhängen för tillfället, lyfter vilken outfit som helst.

Jag har dessutom dragit en vinnare i tävlingen! Önskar som alltid att jag hade ett helt lager att ge er, för ni är så värda ett varenda en utav er. Tyvärr har jag ju inte det men den lyckliga vinnaren denna gång är Erica. Jag hoppas verkligen att din svärmor blir frisk och att detta kan hjälpa henne att kämpa på! Du är kontaktad via mail. Och tack till alla som tävlade <3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar