Annons
AnnonsPå en blåsig strand mitt i Juli


ellenclaesson-falkenberg

Igår vände vädret på några timmar och det gick från strålande sol till storm. Bytte ut bikinin mot tre lager tröjor för att klara en runda på stranden. Svensk sommar va, som en berg- och dalbana. Men jag tycker ju att det är väldigt fint ändå.

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för att vara semester, jag skulle hinna med ett tåg som sedan visade sig vara inställt. Några nätter hemma i Göteborg väntar. I veckan skulle man åkt utomlands, planer som just nu är helt raderade (för andra gången). Inte mycket som står rätt till nu, men ingen idé att sucka, vi får se vad som händer istället. Tre oplanerade semesterveckor att göra vad jag vill med.

falkenberg-ellenclaesson

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar