Annons
AnnonsSemestern tog mig


ellenclaesson-falkenberg

Jag har inte varit duktig på att uppdatera denna semester, jag har verkligen checkat ut helt. Semestern blev ju inte riktigt som planerat med inställda resor hit och dit, men den börjar bli ganska härlig ändå.

Annons

Svensk sommar är fantastiskt fint och jag har landat på obestämd tid i vårt sommarhus. Sitter här på balkongen i väntan på att se solnedgången och köra igång kvällens jobb. Nästa lämning till Chic ska in och jag hade inte kunnat göra det med en bättre utsikt.

Jag lovar att bättra mig här snart. En fullspäckad höst väntar och ni kommer få hänga med på så mycket kul, så det är kanske med all rätt att jag vilar upp mig. Hörs mer snart!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar