Annons
AnnonsPandora Göteborg


pandora

I förra veckan besökte jag nyöppnade Pandora här i Göteborg. Och jag ska vara helt ärlig, Pandora har jag förknippat med min tonår och det är ingenting jag burit i smyckesväg på många år. Men jag blev verkligen positivt överraskad utav sortimentet och jag gillar verkligen att man kan mixa ihop vilka ringa man själv vill för att göra det mer personligt.

Annons

Jag föll lite extra för diamantringarna och de fina färgade stenarna.

Du hittar butiken på Östra Hamngatan 46-48.

Detta inlägg är ett samarbete med Pandora. 

pandora-rings gothenburg-pandora

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar