Annons
AnnonsVeckans – On my mind


onmymind

Knit from Zara, top from Ganni and heels from Acne Studios (photo from Darja). 

Har ni sett Ganni FW16? Jag vet att jag ofta nämner Ganni, men det har liksom blivit ett favoritmärke den senaste tiden.

Annons

Tror bestämt att alla tre måste klickas hem inom kort, speciellt skorna, Acne är duktiga på att läsa av mina idéer om skor.

Har haft fullt upp hela dagen med jobb och packning. Sticker iväg till Köpenhamn tidigt i morgon bitti, men inte för Fashion Week denna gång, utan för CIFF (mässa). Ska bli riktigt kul! Fashion Week för vänta till januari för min del, fullt fokus på att komma in i jobbet nu. Väl tillbaka i Göteborg är det pang på med Way Out West! Livet helgs (hade dock önskat mig bättre väder), så mer om det till helgen.

Leaving for Copenhagen tomorrow, but this time not for Fashion Week, I’m going to the fashion fair CIFF. Will be so much fun and interesting. I’ve decided to skip Fashion Week for this time and focus on my new job. And on Friday, I’ll start my Way Out West weekend, can’t wait!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar