Annons
AnnonsLäderkappa


twisttango-leather

Den här läderkappan från Twist & Tango är otroligt perfekt! Den är gjort i mjukt ekologiskt skinn, har knyte, den perfekta längden och fickor (jag vill alltid ha fickor). Tänkte att ni ska få se den på i nästa vecka när jag har börjat fota outfits med Charlotte igen.

Annons

Och nu är det Fredag igen – Hur härligt?!

This leather coat from Twist & Tango is amazing. It’s made in organic leather, has a tie, the perfect length and pockets (I always wants pockets). I will shoot it next week so you will see more of it then. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar