Annons
AnnonsMade in China


ellenclaesson-madeinchinamadeinchina-ellenclaesson-tredjelangmadeinchina-ellenclaessonellenclaesson-madeinchinaaa

Underbara underbara sensommarkvällar.. Dagarna känns så långa och effektiva just nu. Träning i morse, jobb och sedan en AW på Tredjelånggatan med bästis.

Väldigt fint det där, hur man hittar nära vänner i livet.

Annons

Clara träffade jag första gången när jag var i New York förra våren, då hon bodde där för studier. Tillslut flyttade hon hem och blev en utav mina närmsta. Hon är fantastisk på att lyssna, har ett skratt som smittar av sig och riktigt bra på att vara en bra vän (om ni förstår vad jag menar). Nu ska hon ut och resa i världen igen, låta mig klara detta mörka halvår utan henne.. Och jag kommer sakna henne så.

Last AW with my best friend Clara, since she will be traveling all winter. I think it’s beautiful how you meet new close friends in life. First time I meet Clara was in New York last spring, she lived there for study. Then she moved back home and became one of my closest friends. She is fantastic in so many ways and I will miss her so much. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar