AnnonsModeveckan


ellenclaesson-rodebjer

Annons

rodebjer-ellenclaesson

Jag valde att klä mig bekvämt på årets modevecka. Sneakers första dagen, platta slingbacks andra dagen. Och detta kan vara bland topp tre härligaste stickade tröjorna jag burit – Från underbara Rodebjer.

I chose to dress comfortably during fashion week. I wore sneakers the first day and low slingbacks the second day. And this knit can be my top three – From Rodebjer. 

ellenclaesson-fashionweekdenim-ellenclaesson

Leather coat Twist & Tango, knit Rodebjer, denim Levis vintage, fur slip-in Zara. 

Jag körde en kort modevecka på två dagar, intensivt och det kändes tyvärr som att man hann med hälften av allt man skulle hinna. Men som alltid, kul att träffa alla! Denna gång visades SS17 upp, med genomgående trender – Vitt, satänger, leopard, plisserat, volanger, blommor, grönt och rosa. Lite besviken över hur Stockholms modevecka minskar och man märker hur varumärken väljer en ny riktning i att visa upp sig. Dock har jag samtidigt förståelse för att man väljer en internationell marknad/press. Jag föll extra mycket för Stand, då jag är en sucker för läder. Nellie Kamras, grundaren utav märket gör fantastiska ytterplagg. Även Stylein växte i mina ögon.

Overall trends from SS17 – white, satins, leopard, pleats, frills, flowers, green and pink. My favorite show was Stand, since I’m a sucker for leather. Nelie Kamras makes amazing jackets. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar