Annons
AnnonsLördag! Bästa dagen!


solros-ellenclaesson

Hur fina solrosor har jag inte på mitt köksbord? 

Jag älskar Lördag, precis som alla andra. Igår var jag helt slut efter veckan, så jag drog på en film och slocknade ganska tidigt. Idag startade jag dagen med en grön smoothie och höstens första PW-morgon följt av övningar.

Annons

Underbar morgon, friskt och otroligt vackert.

Nu har jag röjt upp här hemma, ska ta en dusch och möta upp Paulina och Anton för en kaffe i solen. I kväll väntar vin med vänner, min senaste kväll på stan var i somras, så det känns behövligt! Njut av dagen så hörs vi snart. Jag har som sagt massor av uppdatering att leverera!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar