Annons
AnnonsVeckans – On my mind


ellenclaesson

Knit from Totéme, jeans from Gina Tricot, bag from J.W.Anderson and shoes from Zara.

Håller på och packar inför ett 25 grader varmt Barcelona, men allt jag har i tankarna är höst. Gillar färgkombinationen med rost, svart och blått.

Annars har jag precis rundat av kvällen med en promenad, bland annat på nya gator jag aldrig tidigare har sett. Vi promenerade en liten bit i Majorna, en statsdel jag väldigt sällan är i. Men hittade så fina byggnader att jag bara måsta ta mig dit och fota en dag!

Annons
TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar