Annons
AnnonsH&M Studio


ellenclaesson-hmstudio

Jacket H&M Studio 

Helvete vad jag hatar när livet kommer emellan och man hamnar efter. Jag har varit på resande fot ett tag, Stockholm – Barcelona – Stockholm – Falkenberg. Nu hemma i Göteborg för ett tag, skönt! Som vanligt har jag massor av inlägg på g, ska bara få tid till allt, vilket jag får nu i veckan. Är det något ni vill se mer utav så låt mig veta!

I’m finally back in Gothenburg after some traveling.

Annons

So much updates for you now, but do you have any wish what you want to see more of? Please let me know. 

hmstudio-ellenclaesson

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar