Annons
AnnonsVärldens enklaste pastarätt


ellenclaesson-pasta

Alla som känner mig vet att jag är ju en pastaälskare utan dess like. Men vardagar för mig innebär oftast ont om tid och det är sällan det blir lagade middagar. Därför är detta superduperenkla recept något jag älskar att tillaga för det är förbaskat gott och tar mig endast 10 minuter!

Pasta (jag använder pappardelle till denna rätt)
Färska trattkantareller
Babyspenat
Svampfond
Matlagningsgrädde
1 vitlöksklyfta
Svartpeppar & salt

Koka pastan i olivolja och massor av salt, samtidigt som du steker upp svampen ihop med lite smör.

Annons

Tillsätt sedan vitlök, lite svartpeppar och svampfonden (blanda upp fonden i lite vatten först, men häll inte i allt i såsen, spara lite och häll i det i pastavattnet), innan du tillslut rör i grädden. Sist men inte minst, rör ner pastan och babyspenat efter smak. Klart!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar