Annons
AnnonsKostymbrallan!


byxor-cos-ellenclaesson

Bjussar på en benbild idag, på mina fina nya kostymbyxor från COS (finns här). Fick en del frågor om dom på Instagram, så tänkte att jag slänger upp dom här med. Det är 96% ull, så givetvis sticks dom en aning, men verkligen inte mycket. Älskar kostymbyxor för det är ett plagg som känns uppklätt men som man lätt kan klä ner.

Vansen finns att köpa här hos Nilson.

I got so many questions about these pants on Instagram, so I share them here with you as well. I totally love them, they are in 96% wool but you still don’t feel it so much. I love suit pants, it feels dressed up but easy to dress down. 

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar