Annons
AnnonsFor sale!


acne-jacket-ellenclaesson

Jag har ju en stor kärlek till jackor, men allt måste skötas med måtta.. Haha.. Så jag tänker sälja av en del plagg framöver, då först och främst jackor. Annonserna kommer ligga uppe på Trendsales, men ni kan givetvis slänga iväg ett mail till mig (ellenclaesson.chic@gmail.com) om ni skulle vara intresserade.

Annons

Jag kommer att uppdatera lite varje dag nu framöver, så håll utkik!

Klicka här för ovan jacka från Acne och klicka här för nedan päls från Whyred. För att se alla mina annonser, klicka på mitt användarnamn på Trendsales.

IMG_8052-865x576

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar