Annons
AnnonsMonday dressed


cos3cos2

Idag är jag helt klädd i COS. Älskar slipovers, ett gott plagg att bara dra över. Den här blusen är ju egentligen inte så mycket jag, lite för gulligull med knyt och grejer, men på något vis föll jag som en fura för den och dessutom har jag burit den tillsammans med Nike-sneakers.

Annons

Jag gillar dessutom kombinationen av dessa två ihop.

Slipover här, blus här, byxor här.

Today I’m all dressed in COS. I love slipovers, such a nice piece to just pull over. This blouse is not really me, a little bit too cute, but I really like it anyway. I like to wear these two pieces together. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar