Annons
AnnonsBackstage photoshoot


Tidigt i Söndags åkte vi upp till Stockholm för att fota Twist & Tango FW17. Otroligt kul att få fota det vi jobbat med i ett halvår och det var även en fantastiskt rolig dag med ett fantastiskt team.

Annons

Det kommer verkligen att bli svårt att välja favoriter från kollektionen, för det är så pass många.. Men skorna är mina babies. Att få jobba med skor är nämligen något nytt för mig och jag älskar det verkligen. I februari visas hela kollektionen upp för press! Mer då..

Backstage from the photoshoot for Twist & Tango FW17. 

twisttango-fw17

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar