AnnonsSunday, sunny Sunday


ellenclaesson-outfit

Jacket from Mango, denim H&M, scarf from Isabel Marant (now on sale here), bag from Mulberry, earrings from Jane Koenig, sunglasses from Céline.  

Varit en intensiv vecka, har varit totalt slutkörd av roligt jobb.

Annons

Rundade av veckan med ett dygn i Stockholm och ELLE galan i Fredags. Första gången jag hade äran att få komma, väldigt kul att se alla uppklädda fina människor! Men helt enkelt därför det stått still här – Vilket det blir ändring på nu! Mer bilder från galan är på g, det kommer senast imorgon. Men så skönt att landa i Göteborg redan igår för ett dygn hemma innan nästa vecka kör igång. Idag har jag druckit kaffe med min Jonathan och därefter gjort lite shopping. Dagen bjöd på strålande sol och blå himmel, en sådan dag man älskar sin stad lite extra mycket!

ellenclaesson-outfit

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar