AnnonsELLE-galan 2017


ellenclaesson-ellegalangrandhotel-ellenclaesson

Innan ELLE-galan i Fredags var vi inbjudna till en Isadora-svit på Grand Hotel där vi fick hår, make och naglar fixade inför kvällen. Väldigt lyxigt om du frågar mig då jag inte är någon mästare på något utav det där! Detta samtidigt som vi drack bubbel och njöt av en fantastiskt fin solnedgång. Tack Rossana Mariano PR för att ni gjorde mig så vacker.

Jag bar en fantastisk klänning från Dagmar SS17, älskade varenda sekund jag bar den.

ellegalan-2017-ellenclaesson

Photos Jennifer Kivinen

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar