Annons
AnnonsMore from Stockholm Fashion Week


fashionweek-ellenclaessonstylein-ellenclaessonhannastefansson-ellenclaessonellenclaesson-fikaellenclaesson-fashionweekellenclaesson-stockholmfashionweekellenclaesson-modeveckan

Bättre sent än aldrig.. Några fler bilder från förra veckan i Stockholm. Jag är verkligen så tacksam över alla man fått lära känna via bloggen, härliga människor varenda en!
Denna vecka är det fullt upp med jobb i Göteborg, uppstart av ny kollektion samt högar från förra veckan då jag var på resande fot.

Annons

Men det är kul, jag gillar när jag får jobba med mycket samtidigt. I helgen sticker jag och min pojkvän iväg på spahelg, ska bli så skönt att jag inte ens kan uttala det. Jag lovar att ni ska få ta del av helgen, för jag ska bli bättre på just dessa samlade inlägg framöver.

Better late than never.. A few more pictures from the last week in Stockholm. I’m so grateful for everyone I got to know through the blog!
This week is full with job, start-up of a new collection, so much fun. This weekend me and my boyfriend is going for a spa weekend, I can’t explain how nice it will be. I promise you to be part of the weekend, I want to get better with daily posts like these

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar