Annons
AnnonsOn my mind


ellen-claesson-onmymind

Knit from Ganni, leather jacket from 

Annons

Samsøe and heels from Balanciaga. 

Hur härligt är det inte att solen har tittat fram de senaste dagarna? Riktigt mycket vårlängtan! Det får mig även att längta efter färg och skinnjackorna! Hade inte tackat nej till denna fina ovan denna vår.

I skrivande stund är jag på väg till Stockholm för 3 dagar fyllda med jobb. Vad vi gör denna gång får ni reda på senare i veckan, men ska försöka hålla er uppdaterade med lite annan uppdatering under veckan.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar