Annons
AnnonsOversized blazer


ellen-claesson-wakakuuellen-claesson-wakakuu-acne-blazer

Idag bär jag ett riktigt fynd, en oversized blazer som jag hittade på Zaras rea för ett tag sedan. Den är liksom perfekt och allt det där jag letat efter. Blev överlycklig när solen tittade fram imorse att jag fick feeling att bära den som jacka.

Annons

Funkar fint när man kör lager på lager, idag tillsammans med jeansjacka och tröja från Acne – Från Wakakuu. Denna tröjan var ett tillägg till basgarderoben som jag ständigt försöker hålla uppdaterad, det är trots allt basplaggen jag använder allra mest. Den är i 100% ull och värmer bra, precis vad man vill ha på morgonen – Finns här.

Today I wear a blazer I found at Zara sale a while ago. It is as perfect it could be! I was happy this morning when the sun came up and I got the feeling to wear it as a jacket. Works fine when you’re working in layers with your outfit, today together with denim jacket and sweater from Acne – You find them all at Wakakuu. This sweater was an addition to my basic wardrobe, which I constantly try to keep updated. It’s made in 100% wool, exactly what you want in the cold mornings – Find here

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar