Annons
AnnonsStripes and checks


IMG_4476ellen-claesson-whyred-2ndday-twisttango-vallgatan12 (kopia)ellenclaesson-vallgatan12

Photos Charlotte Håkanson

Att mixa randigt och rutigt är så fint! Såhär valde jag att mixa min skjorta från Whyred och byxor från 2ndday – Allt finns hos Vallgatan12. Skinnrocken kommer ifrån Twist & Tango – på rea här.

Annons

Annars, helgen är så gott som över och det har varit en lugn och återhämtande helg. Jag har varit väldigt trött det senaste då det har varit mycket jobb, men nu ser jag fram emot kommande vecka med mycket träning. Mår så mycket bättre när jag prioriterar träningen och jag har kommit fram till att det faktiskt är okej att prioritera sin träning. Många kan anse att det finns annat att prioritera när man är stressad, men min kropp fungerar inte utan. Det får mig att varva ner, men även att vara en gladare människa mot mina nära. Tänk på det innan ni väljer att prioritera bort!

I love stripes and checks together, shirt from Whyred and pants from 2ndday. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar