Annons
AnnonsStripes on stripes


Jag hann aldrig slänga upp mina detaljbilder från igår.. Min kropp sa ifrån när jag tränade igår kväll. Har varit så extremt stressad det senaste att jag bara bröt ihop totalt. Så kan det gå och nu blir det en lugn helg med återhämtning, igen.

Annons

Igår bar jag ränder från Zara upptill, en riktigt oversized och go skjorta. Nedtill bad jag byxor med revär från BikBok, otroligt sköna!

I had not time to upload this post yesterday. Oversized shirt from Zara and pants with stripes from BikBok. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar