Annons
AnnonsLe Labo Perfume


Jag uppmärksammade Le Labo för något år sedan när Hanna bar deras Rose31, jag tyckte att den luktade väldigt unikt och alldeles alldeles för gott. För ett tag sedan fick jag hem ett testkitt med parfymer från Le Labo. En väldigt kul idé, då jag verkligen fått chansen att hitta den parfym som passar mig allra bäst, innan jag väljer vilken jag ska klicka hem. Idag bär jag just Rose31 för att testa, å herre vad gott jag luktar. Kan mycket väl bli så att det blir min one.

Annons

Missa inte att Le Labo öppnar i Stockholm inom kort!

I found Le Labo a while ago when Hanna had their perfume Rose31. I remember that I thought it smelled unique. I recently got a test kit from Le Labo and now I have the chance to find my favorite. Today I’m wearing Rose31 and I’m still think it could be the one. Don’t miss that Le Labo soon will open up in Stockholm!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar