Annons
AnnonsNew fresh Stan Smith


Redo för grusfria vårgator med mina nya Stan Smith, från Nilson – Gillar även dessa helvita. Vet inte hur många Stan Smith jag förbrukar varje år, men det är ett antal. Gillar att sulan skiljer sig på dessa paret, kul med något nytt även för ett par klassisk sneakers.

Annons

Förresten, är det någon som har något superknep på hur man håller vita sneakers rena? Någon bra rengöring? Måste verkligen ta mig i kragen att skaffa något, just nu kör jag bara på diskmedel och vatten, vilket säkert inte är bra för skorna. Så tipsa gärna om ni har något!!

New fresh Stan Smiths. 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar