Annons
AnnonsMy beauty products


Jag får ofta frågan om vilka produkter jag använder. Jag har gjort det förr, men jag gör det igen, börjar med att dela med mig utav mina tre favoriter bland skönhetsprodukter. I nästa inlägg får ni en närmare titt i badrumsskåpet.
Efter min dagkräm, så lägger jag Clarins Beauty Flash Balm, som stramar upp, ger lyster och ser till att sminket sitter på plats. Den har varit ett måste i min necessären i många år nu – Så har ni inte testat den så måste ni ge den en chans, finns här.
När det kommer till ögonen är jag inte speciellt märkvärdig när det kommer till mascara, men jag använder två produkter från YSL som jag verkligen kan rekommendera. YSL Touche Éclat Radiant Touch som är den absolut bästa concealern (jag använder den i stort sett bara under ögonen) och YSL Couture Brown Palette som är en grym ögonbrynspalett.

Annons

Samtliga produkter finns att köpa hos Grand Parfymeri – Och missa inte att Grand Parfymeri har nyöppning här i Göteborg nästa Lördag!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar