Annons
AnnonsIn my bathroom


Som utlovat, här är en kik i mitt badrumsskåp. Hudvårdsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och jag testar titt som tätt nya produkter för att hitta rätt. Jag älskar när huden känns ren och fräsch, men jag vet även hur viktigt det är för att min hy ska må bra. Jag har nyligen börjat använda Dermalogica efter att hört så gott om det och blev helt såld redan efter första gångerna. Aldrig har min hy känts så mjuk och ren! Min absoluta favorit är Daily Microfoliant, som är ett enzympuder som man blandar ut med vatten. Den använder jag numera dagligen och gör huden mjuk och len, tar bort döda hudceller och samtidigt ger lyster.

Annons

Jag har nu i samarbete med Grand Parfymeri möjligheten att tävla ut ett presentkort till ett värde av 1000kr på deras hemsida, all information om hur man är med och tävlar hittar ni på min Instagram (@ellenclaesson).

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar