Annons
AnnonsMaya summer leather jacket


Ledsen för frånvaron, har varit en vecka i stort sett utan telefon vilket ha begränsat mig i mitt jobb. Dessutom har det varit en otroligt tuff helg i Sverige och jag blev givetvis extremt tagen av det som drabbade oss i Fredags. Det har varit mycket tankar till alla drabbade och precis som för alla andra gör det ont i hjärtat sett se vart mänskligheten är på väg. Hur världen ser ut just nu är inget annat än fruktansvärt, men det man inte får glömma är att vi är starkare än våldet.

Annons

Igår bar jag ny skinnjacka, från J.Lindeberg, byxor från Stine Goya (mer från Stine Goya på rea här), tröja från COS

Sorry for my silence, has been a week without phone which have limited me in my job. It has also been an incredibly tough weekend in Sweden and I was of course extremely taken by what happened to us last Friday. There has been a lot of thought to all and it hurts to see where humanity is headed. How the world looks like at the moment is nothing more than terrible, but we should not forget that we are stronger than violence.

Leather jacket from J.Lindeberg, pants from Stine Goya and knit from COS.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar