AnnonsSunday morning


Å jag vet att det varit två veckor sedan jag skrev här, varav en vecka spenderades i sängen. Drog först på mig en jobbig förkylning som sedan följdes av magsjuka. Jag har aldrig varit magsjuk och det var ju rena rama nära döden upplevelse.. Nu mår jag äntligen bra och solen har tittat fram hela helgen! Livet känns lite ljusare med andra ord, haha. Det tar alltid lite tid för mig att komma tillbaka till rutiner när jag kommit ur dom, till exempel att blogga. Men jag är på g, mycket kul som händer framöver. Reser till Portugal för jobb om två veckor, har en natt på hotel SP34 i Köpenhamn planerad och sen kommer sommaren. Jag har massor att visa er och outfitbilderna kommer bli bättre och fler framöver.

Annons

Sitter i skrivande stund för mig själv vid matbordet, äter min frukost nedan och lyssnar på Veronica Maggio (som jag äntligen ska se live i sommar) från högtalaren. Strax dags att göra sig redo för lägenhetsvisning – Ja ni läste rätt! Idag ska jag kolla på en tvåa här i Göteborg.


It’s been two weeks since my last update, I’ve been in bed for one week. I finally feeling better and life feels pretty good. It’s takes some time for me to get back to routines again, but now I’m super excited to get back here. In two weeks I’m going to Portugal for work, then I will visit my favorite city Copenhagen and hotel SP34 and so on – So much fun to come! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar