AnnonsThe apartment by Mouche – A deal for you!


Mitt älskade Style By Mouche tar nu stormsteg mot en ny skepnad – The Apartment By Mouche, nya designers och konstnärer ska ta plats! Som ni vet är dem unika med sin mix av mode, inredning, konst och livsstil och det är även därför jag gillar dem så mycket, för dem gör det som ingen annan gör. Att dem sedan ger en möjligheten att blanda båda vintage och exklusiva designers gör det ännu mer spännande och nytt på den svenska marknaden.

Annons

Nu behövs en rensning inför allt nytt som ska ta plats och därför har jag fått möjligheten att exklusivt erbjuda er 40% rabatt som endast varar i 48 timmar. Använd koden ”Vårrensning” för att ta del av erbjudandet och glöm inte följa @mouchegirl på Instagram för att ta del av allt kul som kommer att hända.

Nedan bär jag min fina hoodie från Closed som fanns hos Mouche för ett litet tag sedan. Se hela inlägget här.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar