AnnonsLong weekend


En långhelg, gu’ vad gott det gör för en. Inför varje ledig tid står jag alltid inför valet, Göteborg eller hem till mitt Falkenberg. Denna helgen blev en Göteborgshelg, vilket kan vara skönt det med, även om jag längtar efter mitt lugn och havsdoften. Igår var en riktigt spontan och härlig dag. Vinlunch i solen på Smörgåsbaren, som tycks blivit mitt nya favoritställe här i Göteborg. Deras brunch-meny är lika svår att ta beslut från varje gång och dem har det perfekta solläget. På kvällen blev det spontanmiddag med Jonathans vänner, det är något extra mysigt med att umgås i par tycker jag. Även om det inte var någon värme ute, så var det sommar i luften när vi gick hemåt.

Annons

Idag har jag haft egentid, avbokade planer och en pojkvän som spelat match på bortaplan, men det har inte gjort mig något alls. Drog på mig träningskläderna, gjorde ett soligt frukoststopp på mitt stammishak i Haga och lyssnade på en podd i solen innan jag gick bortåt mot gymmet för lite styrketräning. Nu efter två timmar i solen här hemma är det snart dags för Söndagsmiddag hos en vän som flyttat in i sitt drömhus, ska bli så kul att se. Imorgon, då kommer Hanna hit för en mysig dag på stan, så vi hörs mer efter det! Vilken perfekt långhelg va?! Hoppas eran har varit och är detsamma, njut av solen!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar