Annons
AnnonsTack för mig!


Efter många år av bloggande, tar jag nu beslutet ihop med CHIC att stänga ner min blogg – Om en månad! Jag har under en längre tid haft det i tankarna och just nu känns det som helt rätt beslut. Jag har stundvis haft så mycket runt om att pressen att driva en blogg har gjort mig väldigt stressad och utmattad. Det känns lite tomt att jag efter så här många år stänger ner, jag vet ju med mig att många har följt mig sedan start, men jag vet att det är detta jag behöver göra. Jag jobbar med kläder och design till 120%, i princip dygnet runt och att då ha en blogg som ska uppdateras utöver är inte längre hållbart för mig. Jag hoppas och tror att vi ses igen, för man vet aldrig vad som händer! Jag kommer köra på som vanligt här den sista månaden, men jag kände att jag ville berätta det redan nu, så ni vet vad som kommer hända.

Annons

Ni slipper mig givetvis inte helt, jag kommer köra på med min Instagram @ellenclaesson (som jag älskar att driva!) och förhoppningvis kommer jag kunna bli ännu bättre när jag endast har ett område att fokusera på.

Massor av kärlek till alla er som stöttat och följt mig under alla dessa år! Ni har varit väldigt betydelsefulla.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar