AnnonsRose 31


 

Ni ser, den senaste veckan har i stort sett varit ofrivillig från bloggen, jag har haft fullt upp med jobb på annat håll. Det är just därför det är rätt beslut att snart tacka för mig, för jag väljer mitt designjobb före. Denna vecka har spenderats i Portugal vilket var otroligt givande och lärorikt. Och för er som inte vet, så jobbar jag med design på Twist & Tango och all vår skoproduktion ligger i Portugal. Hösten 2017 är den första kollektionen jag har jobbat med och den finns i butik från och med Juli.

Annons

Innan jag stack iväg till Portugal landade en ny favoritdoft här hemma, Rose31 från Le Labo, tillsammans med nya örhängen från Pernille Corydon.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar