AnnonsNew issue of CHIC


Sista numret utav CHIC är nu ute i butik (ja tidningen lägger ner), jag tipsar om sommarfavoriter. Nu är det även sista veckan för bloggen, vilket börjar känns konstigt även om jag försökt vänja mig vid tanken.

Annons

För er som missat, den 3 juni stänger jag alltså ner bloggen och kör enbart vidare med min Instagram (@ellenclaesson). Nu det senaste har jag stressat över att jag ska hinna visa er allt som jag har, innan det tar slut. Vilket jag tillslut har fått inse är omöjligt. Antar att det är lika bra att vänja sig vid tanken att inte längre dela saker och ting i ett forum som detta. Well well, I guess I will miss this.

Last issue och CHIC is now out in store! And this is the last week with a blog. I have to say, it feels weird, but I guess I just have to get used to it. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar